label

Bejelentkezés

Felhasználói fiók

14 napos foglalási rendszer

14 napos foglalási rendszer

 

2017 szeptemberében végre valóra vált nagy álmunk. Hidd el, te is vártál már erre, gyakran kértél hasonlót tőlünk és akaratlanul is vágytál rá. A ti boldogságotok a mi örömünk is, így örömmel mutatjuk be Nektek új szolgáltatásunkat.

 

Nem akartunk olyat létrehozni, ami korlátozna a szállítási mód vagy a fizetési mód kiválasztásában. Valami különlegeset szerettünk volna. Sokáig törtük a fejünket és ötleteltünk, hogy mi és hogyan is legyen, mire szikraként kipattant az ötlet a fejünkből.

 

A megvalósítás sem volt egyszerű: folyamatos tervezgetés, változtatás, zsákutcák … De végig tudtuk, hogy végül összehozzuk!

 

Pár hónapos fejlesztés után nyertünk és megérkezett a …

 

a teljesen egyedi 14 napos kötelező foglalási rendszer, amit örömmel mutatunk be most Nektek!A Moofi foglalási rendszer előnyei:

 • a foglalás menete a lehető legegyszerűbb

 • 14 napos foglalás - ez idő alatt folyamatosan újabb és újabb termékeket adhatsz hozzá foglalásodhoz

 • foglalásod bármikor befejezheted

 • szabadon választhatsz fizetési és szállítási módot

 • az előnyben részesített szállítást úgy számítjuk ki, mint egy rendszeres megrendelést

 • mindent láthatsz a kosaradban anélkül, hogy máshova kéne kattintgatnod

 • kosaradban egyértelműen láthatod korábbi foglalásaid és az újonnan kiválasztott darabokat

 

Hogyan működik?

Foglalási rendszerünket a lehető legegyszerűbben alakítottuk ki. Lényegében teljesen úgy működik mint a sima rendelés.

 

 1. Ahhoz, hogy termékeket foglalhass le magadnak, jelentkezz be felhasználói fiókodba. (Felhasználó fiók létrehozása csak regisztrációval lehetséges, ezért ha még nem regisztráltál nálunk először is regisztrálnod kell. A kötelező foglalás csak regisztrált felhasználóknak elérhető.)

 2. Válaszd ki a lefoglalni kívánt termékeket és helyezd a kosaradba.

 3. Még egyszer ellenőrizd a kiválasztott termékeidet majd kattints a “Kötelező foglalás” ikonra.

 4. Megjelenik egy ablak, amelyben még egyszer meg kell erősítened foglalási szándékodat, a “Rendben” ikonra kattintva véglegesítheted foglalásod. Foglalásaid 14 napig tartjuk fent neked.

 5. Ha újabb terméket szeretnél hozzáadni foglalásodhoz, kattints a “Hozzádás a foglaláshoz” ikonra, amelyet kosaradban találsz meg. Ne feledd, a foglalásodhoz hozzáadott termékeket nem veheted már ki a kosaradból. Ha már lefoglaltál magadnak termékeket, akkor a foglalás véglegesítéséig már csak foglalással tudsz vásárolni.

 6. Két nappal a foglalási határidő lejárata előtt e-mailben értesítünk. Kérünk, ellenőrizd még egyszer foglalásod és adataid helyességét.

 7. Foglalásod lejáratának napján újabb értesítést kapsz tőlünk. Ezen a napon még hozzáadhatsz termékeket foglalásodhoz.

 8. Mindig Neked kell befejezned kötelező foglalásod. A foglalás befejezéséhez kattints a “Megrendelés most” ikonra. Foglalásod ekkor hagyományos rendeléssé változik. Kövesd a lépéseket, töltsd ki a szükséges adatokat, válaszd ki a fizetési és szállítási módot és véglegesítsd rendelésed.

 9. Készen is van. Kötelező foglalásod rendelés, mi pedig megkezdjük feldolgozását és a lehető legrövidebb időn belül postázzuk Neked.Ugye milyen egyszerű? Ha kérdéseid vagy javaslataid lennének a foglalási rendszerrel kapcsolatosan írj nekünk vagy hívj minket. Itt vagyunk Nektek!

 

Moofi Csapata