label

Bejelentkezés

Felhasználói fiók

Alapdarabok, amelyek nem hiányozhatnak ruhatáradból

Mik is azok az alapdarabok?

Képzeld el, hogy van egy kis szabadidőd. Bemész egy boltba, választasz egy újságot magadnak és leülsz egy kávé mellett elolvasni azt. Ha valamilyen nőknek szóló magazint ragadtál magadhoz, biztos lesz benne szó a divatról is, és nem elképzelhetetlen, hogy nem ajánlanak Neked a szezonhoz és az épp aktuális trendhez illő alapdarabokat. Már meg is van mi mindennek kell ill. kellene lennie a ruhásszekrényedben. Persze valóban vannak majdhogynem kötelező alapdarabok, de mindenkinek meg van a saját stílusa és ízlése és ez a kettő nem mindig fedi egymást. De lássuk be, mindenkinek azt kell viselnie, amiben jól érzi magát :).

Stílusodhoz szabott alapdarabok

Azt hiszem nem kell felsorolnunk Nektek, hogy mik azok az alapdarabok, sokkal fontosabb, hogy rávilágítsunk mi is az alapdarabok értelme. Alapdarabok azok, amelyek mindenki szekrényében megtalálhatók. A divatmagazinok többnyire fehér inget, blúzt, klasszikus skinny farmert, egyszínű pólót és pulóvert, kardigánt, kis kabátot értenek e fogalom alatt. Ez eddig rendben is lenne, de gondoljunk csak bele: egy rocker mikor venne fel fehér inget, blúzt? Neki a bőrdzseki az alapdarab. Egy irodai dolgozó sem vehet fel szakadt farmert, pedig az is alapdarabnak számít. De mit is akarunk mondani ezzel? Azt, hogy mindenki számára más számít alapdarabnak, attól függően, hogy milyen a stílusa, mit akar kifejezni öltözködésével. Ha vásárolni mész, stílusodnak megfelelően válaszd ki az alapdarabokat. Mi például így választanánk ki ruhatárunk alapdarabjait: kényelmes póló, sötét skinny farmerrel. És hogy mit választanánk alapul gyermekünk ruhatárába? Ide és ide kattintva megtekintheted.

Akkor most irány a vásárlás! Örülnénk, ha megosztanátok velünk Instangram oldalunkon, hogy Ti milyen alapdarabokat választanátok:

#moofibasic

Várjuk ötletparádéitokat! :)