label

Bejelentkezés

Felhasználói fiók

Menő ruhák a legkisebbeknek is

 

Figyelem, közeledik a meleg ruhák ideje!

Itt is van. Az idő, amikor reggel már hideg van, de délután még érezzük kicsit a nap melegét. Reggelente már kabátba, sálba és kesztyűbe bújtatjuk gyermekünket. De délután, ha kicsit felmelegszik még levehetjük a kabátot. Szeretnéd tudni, hogyan öltöztesd gyerekedet rétegesen, de mégis divatosan? Olvass tovább!

Az előkészítés megéri!

Biztosan ismerős számodra is a helyzet: reggel van, készítenéd gyermeked reggelijét, tízóraiját, de ő kiabál, hogy segíts neki öltözködni. A gyerek azt veszi fel, ami az útjába és a keze közé kerül: nem figyeli összeillenek-e az összeszedegetett darabok vagy megfelelnek-e az aktuális időjárási viszonyoknak. Hogy ezt elkerüld, készítsd ki már előző nap a másnapi ruhákat. Nézd meg az időjárás-előrejelzést és válasz annak megfelelően. Így reggel sok idő srolsz meg, de ami a legfontosabb egy csomó felesleges stressztől is megkíméled magad és magatokat. Beszéljétek meg közösen, hogy mit vegyetek fel másnap és válasz mindig valami olyat is, amit egészen biztosan örömmel húz fel gyermeked: egy színes, vidám ruhadarab csodákra képes :).

A következő lépés: réteges öltözködés!

A hideg közeledtével egyre fontosabb a réteges öltözködés. Csipős, hideg reggeleken ne induljatok el kabát és puha, melengető sál nélkül. Ha gyermeked fázosabb, ne feledkezzetek meg a sapkáról se, de minimum legyen kapucni kabáton. Ezeket a ruhadarabokat mindenképpen leveszitek beérkezve az iskolába, óvodába. De mi legyen ezek alatt?

Megmutatjuk, mi mire gondoltunk. Ha fiad van, a farmer, pulóver összeállítás alá húzzon  inget, lehetőleg kihajtott gallérral. Ha melege lesz, leveheti pulóverét és marad a csinos ing. A lányok le se fogják róla tudni venni a szemüket, te meg adhatsz neki zsebpénzt, hogy fagyizni hívhassa “barátnőit”.

De a lányokról se feledkezzünk meg! Nekik a szoknya, harisnya összeállítás tökéletes választás. Itt az egyik kedvenc szoknyánk, ha ezt a harisnyát húzzátok alá, biztos nem fázik meg a kishercegnő. Mindehhez válasszatok egy szép pulóvert, alá pólót, trikót vagy blúzt. Legfelülre pedig húzzatok kabátot és sálat, ha pedig fázós a lányka, vegyetek sapkát, kalapot vagy fülmelegítőt.

Pulóver - ITT, ing - ITT, farmernadrág - ITT, kabát - ITT, sapka - ITT, sál - ITT

 

Ha megtaláltad oldalunkon (moofi.eu) gyermekednek a legmenőbb ruhaösszeállítást, oszd meg velünk! Fotózd le gyermeked és töltsd fel a képet Instragram oldalunkra  

#outfitmoofi hashtaggel

Várjuk kreatív összeállításaitokat! :-)